V jakých případech můžeme svíčky použít?

Na svících je krásné, jak jsou rozmanité. Máme několik druhů svíček, jejichž použití se dá různě kombinovat a dokážou nám pomoci s jakýmkoli trápením, jak po fyzické, tak po psychické stránce.

Nevím, co se stalo, asi nějaká „osmičková epidemie“. V tomto roce jsem viděl, slyšel mnoho mých přátel a známých, kteří šli na trhání osmiček /zubu/. Někteří, ti „klikaři“, byli doma jen jeden den po zákroku, bez otoku, bolesti. Jiní, například můj kamarád, skuhrali doma s oteklou tváří a krkem téměř dva týdny. Tělové či turbo svíce se skvěle hodí na bolavá místa, která zůstala po vytržených zubech. Můžeme kombinovat s ledovými obklady a utlumujícími léky na bolest, avšak…má rada je, vyzkoušet svíci, okamžitě po zákroku, aplikaci opakovat několikrát za den. Rychle tak zjistíme, zda potřebujeme podporu pomocí utlumujících léků nebo ne. Rady, jak bezpečně aplikovat svíci pro dosažení nejlepšího výsledku najdete zde.
www.teloveausnisvice.cz/spravna-aplikace
V tomto případě přiložíme svíci na tvář. Záleží na rozsahu zákroku, který konkrétní zub máme vytržený. Dle toho svíci aplikujeme a volíme přibližnou dobu, po kterou budeme svíce aplikovat.

Před nedávnem mi psala klientka, že má potíže s uchem, což jí znesnadňuje běžný každodenní režim. Nejprve to přehlížela způsobem, že to „samo zmizí“, následně dostala antibiotika, protože se bolest vrátila a byla o mnoho silnější. Antibiotika dlouho nevykazovala žádný výsledek. V té době o svíčkách nevěděla, ale jedno odpoledne objevila velmi zajímavý a poutavý článek na internetu. Jistě každý víte, jak jsou bolesti otravné a v té chvíli byla ochotna udělat cokoliv, aby se bolesti zbavila. Objednala svíce, vyzkoušela a po týdenní aplikaci bolest zmizela. Naštěstí se problémy nevrátily.

Tělové svíčky též doporučuji ženám, které trápí předmenstruační bolesti, dále na bolest zad, častá zimní nachlazení, suchý kašel a mnohé další.

Dalo by se říci, že všechny problémy fyzické nepohodlnosti, bolesti se dají uzdravit pomocí tělových svíček. Zní to jako zázrak? Možná. Dokud to nevyzkoušíme a nedáme prostor novému, jinému způsobu uzdravení , nikdy nezjistíme , že není nutné na problém použít léky. Že tedy můžeme ne problém využít svíce. Pokud budeme naše tělo přeceňovat, naložíme mu příliš mnoho, tělo nám dá „stopku“ a my budeme situaci zachraňovat splašeným běháním po lékárnách, ordinacích, nemocnicích, protože přece nemůže být možné, že jsme zrovna my onemocněli a budeme muset ubrat. Pro více informací o splašeném životním stylu klikněte zde.

Co bych vám rád tímto článkem předal? V dnešní společnosti najdeme obrovské množství léků a různých preparátů , na druhou stranu též velké množství druhů alternativní medicíny. Co se týče léků, je potřeba si uvědomit, že to jsou jedy a pro naše tělo nejsou zdravé. Z krátkodobého ani dlouhodobého hlediska. Plus je též důležité vědět, že každá nemoc, každé nachlazení, každý úraz . . . je odrazem skutečnosti, že jsme s něčím či někým v našem životě nesouhlasili, nebyli dostatečně pozorní k našemu tělu, zabývali se až příliš často negativními a špatnými myšlenkami. Tělo na to reaguje skrze onemocnění, nachlazení, úraz…, protože je to způsob, který nás donutí zastavit se a odpočívat, též přemýšlet nad tím, co se přihodilo a co by mohlo být příště jinak nebo čeho/koho bychom se měli vyvarovat.

Ohledně nespočtu druhů alternativní medicíny. Je na nás jakou si vybereme, které budeme důvěřovat, která nám skutečně pomůže.

Michal Ježek
Terapie, tělové a ušní svíce, láska.