Tělové svíce v těhotenství

V jednotlivých článcích a také konkrétně v popiscích na mých webových stránkách se můžete dočíst, jak je užívání tělových svící rozmanité a mohou nám pomoci doslova s čímkoli – jak na fyzické bázi, tak i po stránce psychické. V dnešním článku se zaměřím na použití tělových svící u žen v období, které končí malým zázrakem.

Těhotenství není nemoc. O tomto tématu je napsáno mnoho pro a proti, z pohledu aplikace svíce.

V tomto případě je potřeba k pálení svíce přistupovat s náležitým respektem. Jedná se o cenné, nejkrásnější a zároveň nejtěžší chvíle, kdy má přijít na svět nový život. V těle probíhá hodně změn a každá žena na ně reaguje jinak. Chtěl bych vyvrátit spekulace, že se svíce nemohou aplikovat v těhotenství. Víme, že se svíce neaplikují v oblasti srdce. V tomto období je třeba dodržet další zásadní kontraindikaci. Kam tedy svíce nikdy neaplikujeme? Je to oblast břicha. Nejvíce se nám osvědčilo svíce aplikovat na reflexní body ruky, do oblasti hlavy či na nohy. Je to nejjistější a nejbezpečnější.

Každá těhotná žena má jiné potíže, jiný přístup k těhotenství, proto i s aplikací svící je třeba přistupovat individuálně, s respektem, z pohledu a přístupu každé ženy samostatně. Osobně svíce miluji a máme parádní (fantastické) výsledky.

Pár příkladů na nejčastější problémy.

Nejdůležitější je, udržet si vnitřní klid. Pro tuto chvíli bych volil aplikaci do oblasti hlavy. To by bylo například za krk nad nebo pod sedmý krční obratel, případně na čelo nad kořen nosu, na třetí oko, případně na spánky. Pokud není nikdo,, kdo by mohl provést aplikaci v oblasti hlavy, můžete volit levé bříško palce ruky. Samozřejmě nic nenahradí odpočinek a klid v okolí. Na to bych rád navázal tím, že v době těhotenství ženy je nesmírně důležité zachovávat harmonické, klidné a láskyplné prostředí, brát velký zřetel nejenom na těhotnou ženu, ale na samotný plod. Ať je to teprve začátek nebo pokročilé těhotenství…vše, co vnímá žena, vnímá i miminko, tak na to prosím nezapomínejte. Nejsou to pouze hádky, různé bolesti na těle, ale i duševní nepohoda, strach, nejistota, nezdravé prostředí a mnohé další.

Nejčastějším problémem v průběhu těhotenství mohou být nevolnosti, návaly, zvracení. Při těchto problémech se nám svíce osvědčily do středu dlaně. Je fajn podpořit toto jídelníčkem a sledovat, co vám nedělá dobře a to vynechat.

Mnoho žen si stěžuje na bolesti zad. V tomto případě je nejlépe aplikovat svíci na reflexní body páteře, na ruce. Body najdete na palcové hraně. Nejraději používám obrázek, který najdete na mém webu ZDE

OBRÁZEK REFLEXNÍ TERAPIE

Případně na potíže se zády můžete zkusit používat třezalkový olej, který vmasírujete na oblast páteře.

Někdo řeší zácpu. Tento problém je nejlepší řešit, pokud to je možné, dostatečným pohybem. Pokud chcete aplikovat svíce, je nejlepším místem střed dlaně.

Pokud řešíte hemeroidy, tak si na obrázku reflexní terapie najděte bod, kde je vhodné svíci aplikovat.

Od pálení žáhy, pomůže aplikace svíce na reflexní bod žaludku.

Věřím, že jste přečtením článku získali spoustu užitečných informací . . . .

Přeji krásných 9 měsíců.

Michal Ježek
Terapie, tělové a ušní svíce, láska.